#1 Wish it, dream it, DO IT!

14 juli 2022

#1 Wish it, dream it, DO IT!

Voor mijn eerste blog neem ik neem je even mee terug naar halverwege februari 2022. Een belangrijk moment in mijn ondernemers-leven. Ik voelde het al langer kriebelen. Ik werk aan toffe complexe en betekenisvolle projecten, ben er goed in, maar ik wil ook nieuwe dingen doen, andere dingen... het kriebelt. Ik ben klaar voor een next level.

Maar ja, wát dan precies? Wat wil ik écht? Hoe ziet mijn ideale bedrijf eruit? Wat voor werkzaamheden doe ik dan? En voor wie? Met wie? Bestaat dat wel? De standaard vragen die mede-ondernemers vast wel herkennen! 😉

Ik kon het niet vinden. En dat frustreerde soms best wel een beetje. Oké Inge, nu ophouden met denken, forceren, zoeken. Gewoon lekker doen wat je doet en waar je goed in bent. Het universum weet dat je iets anders wilt. Heb vertrouwen. Het is wat het is, en het komt wel op je pad.

Nou, en hoe!
Ineens...
Uit het niets!

Op die bewuste maandag in februari kom ik op de website uit van Share Businessmanagement. Mijn hart maakt een sprongetje. Jaaaaa, wauw! Dát komt wel akelig dicht in de buurt van mijn ideale werkzaamheden. Precies zoals ik het me voorstelde, maar steeds niet kon vinden. Ik kon er geen naam aan geven. Het leek gewoon niet te bestaan.

Maar het bestaat dus wél!

En het beestje heeft ook nog eens een hele mooie naam: #integrator

Direct gemaild voor meer informatie en niet veel later een reactie. De dag daarna een zoom-gesprek. Veel vragen worden meteen beantwoord. Ik word nog enthousiaster. En ja, ik mag instappen in het traject als ik het ook zie zitten! Je word niet zomaar toegelaten namelijk. Whoop, whoop!

De opleiding Integrator Excellence® start over 2 dagen met een Livedag in Vught. Dus geen tijd meer om te twijfelen. Go, go, go! Woensdag heb ik de knoop doorgehakt (er zijn altijd redenen om het niet te doen, maar die druk ik maar even weg) en mijn agenda voor donderdag leeg geveegd.

Donderdagochtend, met heel veel zin, op naar Vught voor de 1e livedag. Jihaaaa, wat een dag!
G E W E L D I G

Dat smaakt naar meer. Veel meer.
En hoe dat verder is gegaan is te lezen op deze website en vertel ik in de komende blogs.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram